• Tijdsduur 6 uren
 • Lectures 0
 • Niveau Alle niveaus
 • Quizzes 0
 • Slagingspercentage 90
 • Certificaat Yes
 • User Avatar

  Esther Hofs- Jellema

 • Catagorie:

  Cursussen

€289.95
 • 1
  1 votes
 • 0 enrolled students
 • Nederlands

Zit je op de middelbare school? Weet je hoe je je schoolwerk moet organiseren? Weet je hoe je leren makkelijker en leuker kunt maken?

Snel leren = Leuk leren

Snel leren = Leuk leren:

Zit je op de middelbare school? Weet je hoe je je schoolwerk moet organiseren? Weet je hoe je
leren makkelijker en leuker kunt maken? Met de cursus Snel leren = Leuk leren leren scholieren
vanaf klas 1 vmbo-t en studenten meer grip op hun huis- of studiewerk te krijgen.

Na de cursus:
–   weet je hoe je beter kunt plannen.
–   weet je hoe je efficiënt kunt leren
–   kun je 2 tot 4 keer sneller lezen
–   kun je samenvatten met behulp van mindmaps
–   weet je hoe je beter kunt onthouden.

Juist de unieke combinatie van snellezen, mindmappen en geheugentechnieken maakt deze training ontzettend praktisch en geschikt voor kinderen met bijvoorbeeld dyslexie of hoogbegaafdheid.

Vanaf klas 1 VMBO-T.

Trainingen starten na iedere schoolvakantie vanaf 13 september na overleg.

Aanmelden kan via info@studieschuyt.nl onder vermelding van
–   Volledige naam
–   Adres
–   Telefoonnummer
–   Schoolniveau
–   Hulpvraag

Vervolgens neem ik telefonisch contact met u op om met u en uw kind kennis te maken en de inschrijving compleet te maken.

Reacties van ouders:

S.vd Vooren – Onze zoon is dit schooljaar met zijn eerste jaar op vwo begonnen. Grote overgang wat huiswerk betreft. Plannen kon hij nog niet en werken met magister was voor hem, maar ook voor ons nieuw. Hij had dus onze hulp nodig om het huiswerk overzichtelijker te maken. Dat was natuurlijk prima, maar wij wilden dat hij daarin meer zelfstandigheid kreeg. Toen zagen we ineens op FB het bericht van Esther over Studieschuyt, training Snel leren=leuk leren. Daarin stond precies beschreven waar wij tegenaan liepen met onze zoon. Dus hebben wij hem opgegeven. Gelukkig stond onze zoon er helemaal achter en na de eerste les kwam hij enthousiast terug. Esther maakt de kinderen enthousiast en het onderdeel snellezen werd eigenlijk een soort spel element voor hem. Steeds fanatieker werd hij hierin en het zorgde ervoor dat het verplicht uitlezen van een boek nu sneller kon.
— Ik raad deze cursus iedereen aan, die dezelfde problemen ervaart. Ze krijgen meer inzicht en ook eens van een ander te horen op welke manier ze goed kunnen plannen en hoe ze kunnen leren. Als je eigen ouders het vertellen is dat toch anders en neem je het minder snel aan.

M. Brouwer – De training Snel leren = leuk leren gaf onze zoon van 12 inzicht in zijn planning. Door te werken met duidelijke leerdoelen en door handige praktische oefeningen heeft hij zelf gewerkt aan meer overzicht. Hij kan de stof sneller en effectiever tot zich nemen door bijv. mindmaps te maken. Na 6 trainingsmomenten kan hij snel lezen en samenvatten, wat hem enorm veel tijd en frustratie scheelt bij het maken van zijn huiswerk. Een aanrader! Onze zoon geeft zelf aan dat hij het een leuke en leerzame training vond!

Individuele trainingen

Voor een individuele trainingen geldt een uurtarief van 75 euro inclusief BTW.

1 Review

Nicole Nuijens Maasakkers
1

Snel leren =leuk leren

Mijn dochter heeft dit jaar de cursus gevolgd. Tot nu toe heeft ze nooit echt hoeven te leren maar dit jaar kwam ze er toch achter dat ze eigenlijk niet eens wist hoe ze moest beginnen met leren. Tijdens de cursus heeft ze met name veel gehad aan leren plannen, maar ook snel lezen en mind mappen maken. Ze geeft aan dat ze meer inzichten heeft gekregen in manieren van leren. Ze is erg enthousiast en ziet vol vertrouwen de komende toetsweek tegemoet.

Write a Review

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?
Main Content